BOOTJE HUREN NIEUWKOOP

Waar kan je bootje huren in nieuwkoop? Er zijn diverse plekken rondop Nieuwkoopse Plassen om een bootje te huren.
Nieuwkoop is een klein dorp met heel veel water. De Nieuwkoopse plassen kent 3 gebieden. We hebben onderzoek meeste favoerite plekken in Nieuwkoop om boten te huren gemaakt. We zullen uitleggen hoe we tot deze top 2 favourite zijn gekomen.

1. Noorden (gemeente Nieuwkoop)

Deze locatie is een van mooiste locaties van Nieuwkoop. Bij Nikano bootverhuur kan je boot huren aan de Nieuwkoopse Plassen.
Je kan hier heerlijk genieten van het mooie natuur, bestaand uit rietvelden en mooi smalle slootjes. Hier lijkt het soms echt of dat je in een mangrove bent. De fluisterboten mogen op plekken komen waar je normaal gesproken niet mag komen, deze routes zijn speciaal uitgezet. Deze kant word ook wel noord plas genoemd. Als je hier boot wilt huren, reserveer voortijdig.

2. Nieuwkoop

Aan de andere kant van Nieuwkoop, heb je de zuid plas van de Nieuwkoopse Plassen. Bij Hotel ZoetWater kan men ook een boot huren en ook nog eens mooi overwachten in mooie omgeving. Hier zijn ook fluisterboot routes uitgezet. Aan deze kant steek je echt de plassen over en maak je kennis met de bekendste watertoren uit Nieuwkoop, genaamd Pietje Potloot. Het leuke van deze locatie is dat je ook naar het Nieuwkoops strandje kan varen.

Kaart: Bootjes huren Nieuwkoop
Op het kaartje hieronder zie blauwe kajak icoontje op deze plekken kan men een kajak, kano en bootje huren aan de Nieuwkoopse Plassen.
Bij Nieuwkoopse Plassen zit je op de perfecte locatie op boot te huren.