Groepsarrangementen

Noorden (gemeente Nieuwkoop)

Wij verzorgen bij Nikano (Noorden) samenwerking met Cafe de Klinker, teamuitjes, bedrijfsuitjes, familieuitjes, kinderfeestjes en vrijgezellenfeestjes.
Voor of na de activiteiten kan je heerlijk genieten van een drankje, hapje en eten. De groepsarrangementen zijn bedoelt twee of voor meerdere personen.
De arrangementen zijn vast gesteld samen met Cafe de Klinker. De arrangementen is een perfecte toevoeging voor bedrijfsuitjes, teamuitjes, familieuitjes, kinderfeestjes en vrijgezelligfeesten. Het leuke van groepsarrangementen is er voor iedereen wat is. Net als aanbod bij ons bootverhuur met kano’s, suppen en varen maakt dit perfecte combinatie voor iedereen. Van iemand die actief wilt doen of voor iemand die juist rustig wilt genieten tijdens het varen. We hebben de voordelen van een groepsarragement op een rij gezet.

  • Samen: Je bent gezamelijk bezig en zo leer je iedereen weer op een andere manier kennen.
  • Eten: er kan voor en na de activiteiten gezamelijk gegeten worden.
  • Drinken: het zelfde geldt eigenlijk ook voor het drinken, dit kan ook voor en na de activiteiten.
  • Groepskorting: Bij sommige arragementen zit een groepskorting aanverbonden.
  • Grote groepen: Er is genoeg ruimte voor grote groepen

Roelofarendsveen

In Roelofarendsveen verzorgen we alleen groepuitjes voor bedrijven, familie, vrienden en kinderfeestjes.

Conculsie:

Samen uit samen thuis. Elkaar op een andere manier leren kennen en daarnaast optimaal genieten. Er kan genoten worden de natuurlijk en ook van activiteiten.
Onze activiteiten zoals kanoen, suppen en varen zijn perfect te combineren met elkaar en met onze groepsarrangemente. Bekijk hier onder de mogelijkheden.

 

Barbecue

Na de groepsactiviteit kun je bij Cafe de Klinker terecht voor een heerlijke  barbecue.

Picknickmand op het water

Voor onderweg hebben wij samen met Cafe de Klinker een picknickmand gevuld.

High Tea

Na of voor de groepsactiviteit kun je genieten van een High Tea bij Cafe de Klinker. Deze bestaat uit een selectie van zoete en hartige lekkernijen met onbeperkt thee drinken.