SUPVERHUUR

Suppen is super gaaf, je kan namelijk staand op je supboard overal overheen kijken. Nikano bootverhuur biedt heel veel op het gebied van SUP.

Inhoudsopgave:

  1. SUP instructies
  2. SUPschool en SUPworkshops
  3. Voor welke watersport activiteiten kan je terecht bij ons supverhuur

We zijn de nr 1 SUPVERHUUR van Nederland, bekijk hieronder ons aanbod

Nikano bootverhuur

Nikano bootverhuur in Noorden (Gem. Nieuwkoop) ligt aan de Nieuwkoopse Plassen. Hier kun je heerlijk door de mooie natuur van de Nieuwkoopse Plassen suppen. Er zijn ook diverse aanlegplaatsen waar je kunt afstappen. Hier kan je de rode route van de kano’s of fluisterboten volgen. De ideale plek voor beginnende en gevorderde suppers.

1. SUP instructies

Heb je nooit gesupt? Geen probleem. Dan geven wij een korte instructie voordat je het water opgaat. Heb je echt helemaal geen ervaring met watersport? Dan raden we je aan om een suples of supworkshop te volgen. Iedereen kan leren suppen. Met de komst van suppen kan iedereen het ultieme surfgevoel ervaren. Bij Stand Up Paddling gebruik je ongeveer 95% van je spieren, omdat je constant je evenwicht aan het corrigeren bent. Goed weer of minder goed weer, suppen kan altijd, wij verhuren namelijk ook wetsuits. Wetsuits houden je lichaam op temperatuur, dus er is geen reden om niet te gaan. Daarnaast hebben we ook waterdichte tassen voor het suppen, zodat je spullen mee kunt nemen. Wil je meer weten over de basisvaardigheden van het suppen, lees dan onze blog. 

2. SUPschool en SUPworkshops

Naast onze verhuur van supboards bieden wij ook suplessen aan. De suplessen geven wij voornamelijk op vaste avonduren. Daarnaast geven wij ook SUP workshops voor familie-uitjes, vriendenuitjes, teamuitjes en bedrijfsuitjes. Perfect middel om elkaar beter te leren kennen en te zorgen dat je als 1 team samen het water op gaat en samen weer thuiskomt.
Zowel bij de SUPlessen en sup workshops, leer je de basisvaardigheden. Lees er hieronder meer over.

3. Voor welke watersportactiviteiten kan je terecht bij onze sup verhuur? Onze supverhuur biedt verschillende activiteiten. Dit zijn de leukste watersport activiteiten op het water.

Onze supverhuur locatie ligt midden in het Groene Hart. Dit is natuurlijk ook leuk te combineren met onze andere activiteiten.
We zitten niet ver van de grote steden zoals Utrecht, Leiden, Haarlem of Amsterdam.
Stand Up Paddling, kanoën en varen zijn leuke sportieve activiteiten voor een bedrijfsuitje, verjaardagen, vrijgezellenfeestje of familiefeestje. TIP: CADEAUBON

 Supboard webshop

Heb je al regelmatig een supboard gehuurd? Dan is het misschien verstandig om een supboard aan te schaffen.
We hebben naast onze bootverhuur ook een supboard webshop. Bekijk deze shop hier.

 

 

 

Supworkshop

Duur van de trip is ongeveer 1,5 a 2 uur, tijdens de trip leer je de beginselen van het suppen, je leert hoe je moet staan en de techniek van het peddelen, om zo goed mogelijk vooruit te komen en mooie bochten te kunnen maken. Bij Stand Up Paddling gebruik je ongeveer 95% van je spieren, omdat je constant je evenwicht aan het corrigeren bent. Goed weer of minder goed weer suppen kan altijd, wij verhuren namelijk ook wetsuits.

Suples

Wil je ook leren suppen? Wij geven suples voor beginners en gevorderden. Suppen is een technische watersport, waarbij je te maken hebt met diverse elementen. Stand up Paddling is een veelzijdige sport en je gebruikt tijdens het suppen bijna al je spieren! Je leert de juiste manier van peddelen, zodat je zo effeciënt mogelijk vooruitkomt. Alle supvaardigheden leer je bij ons, om zo veilig mogelijk te kunnen suppen.
Kom kennis maken met suppen…

Sportieve activiteiten voor  bedrijfsuitjes, verjaardagen, vrijgezellenfeestjes en familiefeestjes

TARIEVEN

 

Eerste uur: € 15,- p.p. Opvolgend uur € 12,50,- p.p. Introductieles: € 27,50- p.p.

Dagdeel 10:00 tot 13:00/14:00 tot 17:00: € 35,- p.p. Dagprijs: € 50,- p.p.

Workshop/tour 2-3 personen onder begeleiding: € 45,- p.p. (1,5 tot 2 uur)

Workshop/tour 4-5 personen onder begeleiding: € 39,- p.p. (1,5 tot 2 uur)

Grotere groepen zijn ook mogelijk, bel of mail voor meer informatie.

Noorden telefoonnummer/e-mail:

0172-407094 / info@nikano.nl

Wetsuits: €5,-

Prijswijzigingen voorbehouden.
VERPLICHT: *zwemdiploma *borg €50,- *legitimatiebewijs
SUP verhuur doen wij ook op locatie, alleen omgeving Het Groene Hart, wij rekenen daarvoor extra vervoerskosten afhankelijk van de afstand.

Schitterende vaarroutes in Nieuwkoop en Roelofarendsveen

ARRANGEMENTEN

In samenwerking met Cafe de Klinker, bieden wij verschillende arrangementen 

buffet/keuzemenu

Picknickmand op het water