SUPVERHUUR

SUPPEN BIJ EEN SUPVERHUUR LOCATIE

We hebben twee supverhuur locaties, zowel in Roelofarendsveen als in Nieuwkoop. Het leuke van een supboard is dat je staand overal overheen kijkt. In Roelofarendsveen kun je heerlijk met de sup een leuk tochtje maken door de Veense Polders.
De tulpenroute in suppen in Roelofarendsveen is echt een aanrader.

De sup verhuur in Nieuwkoop ligt aan de Nieuwkoopse Plassen. Hier kun je heerlijk door de mooie natuur van de Nieuwkoopse Plassen suppen. Er zijn ook diverse aanlegplaatsen waar je kunt afstappen.

Iedereen kan leren suppen. Met de komst van suppen kan iedereen het ultieme surfgevoel ervaren. Bij Stand Up Paddling gebruik je ongeveer 95% van je spieren, omdat je constant je evenwicht aan het corrigeren bent. Goed weer of minder goed weer suppen kan altijd, wij verhuren namelijk ook wetsuits. Wetsuits houden je lichaam op temperatuur, dus er is geen reden om niet te gaan. Daarnaast hebben we ook waterdichte tassen voor het suppen, zodatje spullen mee kunt nemen.

Voor  welke watersport activiteiten kan je terecht bij ons sup verhuur?

Beide supverhuur locaties liggen midden in het Groene Hart. Dit is natuurlijk ook leuk te combineren met onze andere activiteiten.

We zitten niet ver van de grote steden zoals Utrecht, Leiden, Haarlem of Amsterdam.
Mocht je nooit op een surf of supboard hebben gestaan, dan raden wij aan om een introductieles of workshop te volgen.
Stand Up Paddling en kanoën zijn leuke sportieve activiteiten voor een bedrijfsuitje, verjaardagen, vrijgezellenfeestje of familiefeestje. TIP: CADEAUBON
Naast onze supverhuur hebben we ook een supboardshop.

Supworkshop

Duur van de trip is ongeveer 1,5 a 2 uur, tijdens de trip leer je de beginselen van het suppen, je leert hoe je moet staan en de techniek van het peddelen, om zo goed mogelijk vooruit te komen en mooie bochten te kunnen maken. Bij Stand Up Paddling gebruik je ongeveer 95% van je spieren, omdat je constant je evenwicht aan het corrigeren bent. Goed weer of minder goed weer suppen kan altijd, wij verhuren namelijk ook wetsuits.

Suples

Wil je ook leren suppen? Wij geven suples voor beginners en gevorderde. Suppen is een technische watersport, waarbij je te maken hebt, met diverse elementen. Stand up Paddling is veelzijdige sport en gebruikt tijdens het suppen bijna al je spieren! Je leert de juiste manier van pedellen, zodat je zo effeciënt mogelijk vooruit komt. Alle supvaardigheden leer je bij ons, om zo veilig mogelijk te kunnen suppen.
Kom kennis maken met suppen…

Sportieve activiteiten voor een bedrijfsuitje, verjaardagen, vrijgezellenfeestjes en familiefeestjes

TARIEVEN

 

Eerste uur: €15 p.p. Opvolgend uur €12,50,- p.p. Introductieles: €27,50- p.p.

Dagdeel 10:00 tot 13:00/14:00 tot 17:00: €35,- p.p. Dagprijs: €50,- p.p.

Workshop/tour 2-3 personen onder begeleiding: € 45,- p.p. (1,5 tot 2 uur)

Workshop/tour 4-5 personen onder begeleiding: €39,- p.p. (1,5 tot 2 uur)

Grotere groepen zijn ook mogelijk, bel of mail voor meer informatie.
tel: 0172-407094 (Noorden)
email: nikanoverhuur@gmail.com

Wetsuits: €5,-

Prijswijzigingen voorbehouden.
VERPLICHT: *zwemdiploma *borg €50,- *legitimatiebewijs
SUP verhuur doen wij ook op locatie, alleen omgeving Het Groene Hart, wij rekenen daarvoor extra vervoerskosten afhankelijk van de afstand.

Schitterende vaarroutes in Nieuwkoop en Roelofarendsveen

ARRANGEMENTEN

In samenwerking met Cafe de Klinker, bieden wij verschillende arrangementen 

Barbeque

Picknickmand op het water

High Tea