Dagje suppen

Dagje Suppen

Nikano supverhuur heeft twee vestigingen zowel in Noorden (te Nieuwkoop) als in Roelofarendsveen. Bij al onze vestigingen verhuren SUP boarden. SUP (Stand Up Paddling) is een leuke activiteit voor bedrijfsuitjes, familieuitjes en vrijgezellenfeestjes, te combineren met kano’s en/of electroboten.
Je kan dan een heerlijk dagje suppen rondom Nieuwkoopse Plassen en/of door de Veense Polders.
Iedereen kan leren suppen, wij geven suplessen en supworkshops in Nieuwkoop en Roelofarendsveen. Je kan met vrienden of familie een heerlijk dagje suppen of mocht je nog geen ervaring hebben een introductie lesjes nemen bij één van onze locaties. Daarnaast kan je natuurlijk ook altijd een supboard huren.

De rode route in Noorden

De rode route is één van de mooiste stukjes om te suppen. Wil je echt een dagje suppen? Dan kan je deze route combineren met de gele route. Ga je voor de eerste keer op een supboard staan, dan is de rode (fluisterboot)route meer dan genoeg. Bekijk hier onze sup routes. Wat maakt de rode (kano)route zo leuk? Deze gaat door mooie smalle slootjes in de prachtige natuur van de Nieuwkoopse Plassen.

De kanoroute is wat langer dan die van de fluisterboot en deze gaat langs de “grote” Nieuwkoopse Plassen
wil je beide routes doen dan kun je die het beste over twee dagen spreiden, zeker als je niet gewend bent om lange afstanden te suppen. Wil je echt een lang weekend suppen op de Nieuwkoopse Plassen, dan kun je bij onze airbnb Zoetwater overnachten.

De tulpen route in Roelofarendsveen.

Bij de tulpen route volg je borden in de vorm van tulpen met daarop leuke weetjes en anekdotes uit de omgeving.
Deze tocht gaat door de Veense Polders. In tegenstelling tot de locatie in Noorden zijn hier geen aanlegplaatsen.
Wat neem je allemaal mee voor dagje suppen?

  • Waterdichte tas
  • Waterdicht hoesje met telefoon
  • Genoeg drinken
  • Eten
  • Routebeschrijving
  • Handdoek
  • Zonnebrand

Wil je dagje gaan suppen? Reserveer nu via deze blauwe knop hieronder: