SUP TOCHTEN

NIEUWKOOPSE PLASSEN

Nikano sloepverhuur organiseert elk jaar vele suptochten zowel in Noorden (gemeente Nieuwkoop) en Roelofarendsveen

SATURDAY NIGHT SUP

Wil je ook kennis en leren stand up paddle boarden? Onze saturday night sup is een van de populairste sup tochten op de Nieuwkoopse Plassen.
De sup tochten op de Nieuwkoopse Plassen worden meestal in avond georganiseerd.
De suptochten zijn zowel voor gevordende en beginnende mensen die graag kennis willen maken met suppen en de Nieuwkoopse Plassen.
Onze tochten zijn vaak tussen 1,5 tot 2 uur lang. Men krijgt van te voren instructies en leren de basisvaardigen van het suppen.

FRIDAY NIGHT SUP

Onze friday night sup tochten worden voornamelijk in Roelofarendsveen georganiseerd.
Deze suptochten gaan voornamelijk door de Veense Polders. Op deze manier kan iedereen de Veense Polders vanuit een andere perspectief weer zien.

Stand up paddle board workshop

Naast onze suptochten op de Nieuwkoopse Plassen, geven wij ook stand up paddle board worskhop voor bedrijven, teams, familie en vrienden.
Dit zijn leuke watersportactiviteiten om samen te beleven. Stand up paddle boarden is namelijk goed voor geest en lichaam en buiten dat ben je gezamelijk iets leuks aan het doen. Onze worskshop duren ongeveer 1,5 tot 2 uur. Net Als onze saturday en friday night sup, leert met ook de basisvaardigheden van het suppen.
Tijdens een stand up paddle board workshop zullen we ook gezamelijk diverse soorten oefenen uitvoeren.
Bij ons sloepverhuur Nikano geven wij ook op vaste avonden suples, bekijk op onze pagina supschool de mogelijkheden.

Wanneer is er een suptocht?

De sup tochten op de Nieuwkoopse Plassen worden meestal 2 weken van te voren georganiseerd. Wil je op de hoogte blijven van de sup tochten van 2020? Geef je email door, zodat we je op hoogte kunnen houden van de sup tochten nieuwkoopse plassen en sup tochten in de Veense Polders. Bij interesse kunnen wij u op de hoogte brengen per mail.
Mail ons: info@nikano.nl

Heb je ook interesse om een workshop organiseren voor je bedrijf, familie en/of vrienden? Bekijk onze website voor de mogelijkheden. We bieden daarnaast ook groepsarrangementen aan.