SUP TOCHTEN

NIEUWKOOPSE PLASSEN

Nikano sloepverhuur organiseert elk jaar suptochten  in Noorden. (gemeente Nieuwkoop) 

 

SATURDAY NIGHT SUP

 

Wil je ook kennis en leren stand up paddle boarden? Onze saturday night sup is een van de populairste sup tochten op de Nieuwkoopse Plassen.
De sup tochten op de Nieuwkoopse Plassen worden meestal in de avond georganiseerd.
De suptochten zijn zowel voor gevordenden als beginners, mensen die graag kennis willen maken met suppen op de Nieuwkoopse Plassen.
Onze tochten zijn vaak tussen de 1,5 tot 2 uur lang. Men krijgt van te voren instructies en men leert de basisvaardigen van het suppen.

 

 

Stand up paddle board workshop

 

Naast onze suptochten op de Nieuwkoopse Plassen, geven wij ook stand up paddle board worskhops voor bedrijven, teams, familie en vrienden.
Dit zijn leuke watersportactiviteiten om samen te beleven. Stand up paddle boarden is namelijk goed voor geest en lichaam en buiten dat ben je gezamelijk iets leuks aan het doen. Onze worskshop duren ongeveer 1,5 tot 2 uur. Net als onze saturday en friday night sup, leert men ook hier de basisvaardigheden van het suppen.
Tijdens een stand up paddle board workshop zullen we ook gezamelijk diverse soorten oefenen uitvoeren.
Bij onze sloepverhuur Nikano geven wij ook op vaste avonden suples, bekijk op onze pagina supschool de mogelijkheden.

 

Wanneer is er een suptocht?

De sup tochten op de Nieuwkoopse Plassen worden meestal 2 weken van te voren aangekondigd. Wil je op de hoogte blijven van de sup tochten van 2024? Houdt onze Facebook pagina in de gaten.
Mailen kan ook: info@nikano.nl

Heb je ook interesse om een workshop te organiseren voor je bedrijf, familie en/of vrienden? Bekijk onze website voor de mogelijkheden. We bieden daarnaast ook groepsarrangementen aan.